Skip to content

Haluatko olla mukana ehkäisemässä väkivaltaa? Apuasi tarvitaan.

Kiinnostaako naiserityisyys tai väkivaltatyö sinua? Haluaisitko olla tekemässä merkityksellistä vapaaehtoistyötä? Pienelläkin panoksella voit olla avuksi.

Keijun Varjon toiminta tavoittaa yhä enemmän ja enemmän nuoria naisia, jotka ovat havahtuneet käyttävänsä väkivaltaa. Tällä hetkellä kalenterimme on ruuhkautunut ja sähköisen ajanvarauksen kautta tehdyt varaukset menevät huomattavasti pidemmälle kuin ennen.

Tarvitsemme uusia vapaaehtoisia avuksemme.

Maria Akatemia tarjoaa vapaaehtoisille yhteiskunnallisesti tärkeää, eettisesti kestävää ja hyvin suunniteltua vapaaehtoistyötä.

Vapaaehtoistyöntekijät ovat vahvasti osallisia kaikissa toiminnan vaiheissa: vapaaehtoistoiminnan suunnittelussa, kehittämisessä, toteutuksessa ja arvioinnissa. Tarjoamme vapaaehtoisille laadukkaan koulutuksen yhteisön ideaan ja toiminta-ajatukseen sekä hoidettavaan tehtävään. Arvostamme vapaaehtoisten toimijoiden työpanosta.

Huolehdimme vapaaehtoisten mielekkyyden kokemuksesta, jaksamisesta ja täydennyskoulutuksesta yhteisissä kokoontumisissa sekä säännöllisessä työnohjausprosessissa työtehtävän vaativuuden mukaan.

Vapaaehtoistehtäviä on tarjolla chat- ja puhelinpäivystyksessä, vapaaehtoisten kehittäjäryhmässä sekä erilaisissa tapahtumissa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin mietitään miten voit olla avuksi.

Yhteydenotot: 

Elina Rajaniemi

ehkäisevän väkivaltatyön asiantuntija, koordinaattori

elina.rajaniemi@maria-akatemia.fi

p. 040 829 4345

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Hae sivustolta

Lisää uutisia

Video

Play Video

Seuraa meitä