Skip to content

Meistä

Tukea, tietoa ja tarinoita.

Ehkäisevä väkivaltatyö

Olemme ehkäisevän väkivaltatyön ammattilaisia ja edelläkävijöitä nimenomaan naisen väkivallan ehkäisytyössä Suomessa. Takanamme on 18 vuotta ehkäisevää väkivaltatyötä ja yli tuhat naista, jotka ovat saaneet apua kauttamme.

Verkon kautta palvelemme Sinua chatissa ja videokeskusteluissa omaa väkivaltaisuuttasi ja aggressiotasi koskevissa aiheissa. Lisäksi koulutamme valtakunnallisesti ammattilaisia kohtaamaan ja tunnistamaan väkivallan ilmiöitä asiakastyössään.

Toivomme, että voimme olla yhdessä murtamassa tabua tämän ilmiön ympäriltä ja avaamassa tietä väkivallattomaan elämään.

Maria Akatemia

Naisenväkivalta.fi on Maria Akatemia ry:n  STEA:n avustuksella (2020-2023) toimiva tukipalvelu naisille. Maria Akatemia on sitoutumaton asiantuntija- ja kansalaisjärjestö, joka toimii ihmisten ja yhteisöjen hyvinvoinnin ja kasvun osaamiskeskuksena. Toimipisteemme löytyvät Helsingistä ja Tampereelta.

Maria Akatemian, ja siten tämän sivustonkin työ ponnistaa, perustajansa Britt-Marie Perheentuvan elämäntyöstä ihmisyyden tutkimisen parissa. Terapeuttiemme työ on psykodynaamisesti suuntautunutta ja käytämme työskentelyssä alati kehittävää ja tutkivaa työotetta. Voit tutustua Britt-Marie Perheentuvan ajatteluun hänen kirjojensa ja Ihmisyyden käsikirjoitusfilosofian kautta.

Chat

Chattimme ja verkkopalveluidemme kautta olemme tavoitettavissa halki Suomen ja myös ulkosuomalaisille. Chat on suunnattu naisille, jotka käyttävät tai pelkäävät käyttävänsä väkivaltaa.

Chattiin vastaavat luottamuksellisesti ehkäisevän väkivaltatyön ja terapeuttisen työn ammattilaiset. Myöhemmin sinun on mahdollista varata aika kahdenkeskiseen videokeskusteluun ammattilaisen kanssa tai sen ollessa sinulle mahdollista aika Tampereen tai Helsingin toimipisteisiimme. Chat-keskustelut käydään nimettömästi. videokeskusteluihin siirryttäessä pyydämme henkilötietosi.