Skip to content

Ammattilaisille

Infot, koulutukset, webinaarit

Infot

Väkivallan tunnistaminen ja puheeksi ottaminen on nuorten hyvinvoinnin edistämistä. Järjestämme infoja väkivallan ehkäisemisestä ja nuorten naisten väkivallan ilmiöstä oppilaitoksille ja työyhteisöille.

Nuorille

Tulemme mielellämme vierailemaan oppilaitoksiin, nuorten ryhmiin, nuorisotaloille ja tapahtumiin.

Vierailu sisältää perustietoa väkivallan ilmiöstä ja sen eri muodoista, tunteista ja
tunnesäätelystä sekä väkivallan vaikutuksista tekijään. Tavoitteena on, että nuorten tietoisuus ilmiöstä sekä omasta vastuusta ja vaikuttamismahdollisuuksista lisääntyvät.

Infon kesto on 60 minuuttia. Se soveltuu kaikille sukupuolille yläkouluikäisistä vanhempiin.

Ammattilaisille

WebinaariT

Toiminnan esittelyt ja konsultointi

Tarjoamme infoja ja konsultointia nuorten naisten väkivallan kysymyksiin liittyvissä tilanteissa. Konsultointi ja infot ovat maksuttomia. Ota rohkeasti yhteyttä!

Koulutukset

Kiinnostaako järjestöäsi tai yhteisöäsi Keijun varjo -vertaisryhmien toteuttaminen? Tuemme nuorten naisten parissa tehtävää ehkäisevää väkivaltatyötä kouluttamalla ammattilaisia Keijun varjo -vertaisryhmien ohjaamiseen.

Nuorten naisten ehkäisevän väkivaltatyön koulutus (1-2 pv)

Seuraava ehkäisevän väkivaltatyön koulutus toteutuu toukokuussa. Koulutuspäivät ovat ke 3.5.2023 & 10.5.2023. Koulutus on maksuton. 

Koulutus on tarkoitettu nuorten parissa työskenteleville sosiaali-, terveys-, tai kasvatusalan ammattilaisille, jotka kohtaavat nuoria työssään ja haluavat käsitellä väkivallan ilmiötä ja vaikeita tunteita heidän kanssaan. Koulutus sopii myös alan opiskelijoille. 

Koulutus on oman valintasi mukaan yksi- tai kaksipäiväinen. Koulutuksen ensimmäisenä päivänä syvennytään nuorten naisten väkivallan ilmiöön ja saat valmiudet käsitellä väkivallan teemaa nuorten naisten kanssa. Koulutuksen toinen päivä on suunnattu ammattilaisille, jotka ovat kiinnostuneita ohjaamaan vertaisryhmiä. Koulutuksen toisena päivänä syvennytään ryhmän ohjaamiseen ja saat valmiudet vertaisryhmän kasaamiseen ja ryhmän ohjaamiseen. 

Voit osallistua koulutuksen ensimmäiseen päivään, jos haluat lisätietoa ehkäisevästä väkivaltatyöstä. Voit osallistua molempiin päiviin, jos haluat lisäksi valmiudet ohjata väkivaltateemaisia vertaisryhmiä.

Ilmoittaudu tästä linkistä.

Koulutuksen teemat

Ryhmänohjaajan opas

Tässä oppaassa on tietoa Keijun varjo -ryhmien käytännön toteuttamisesta, taustalla olevista ideoista sekä keskeisistä käsitteistä.