Skip to content

Ammattilaisille

Infot, koulutukset, webinaarit

Infot

Väkivallan tunnistaminen ja puheeksi ottaminen on nuorten hyvinvoinnin edistämistä. Järjestämme infoja väkivallan ehkäisemisestä ja nuorten naisten väkivallan ilmiöstä oppilaitoksille ja työyhteisöille.

Nuorille

Tulemme mielellämme vierailemaan oppilaitoksiin, nuorten ryhmiin, nuorisotaloille ja tapahtumiin.

Vierailu sisältää perustietoa väkivallan ilmiöstä ja sen eri muodoista, tunteista ja
tunnesäätelystä sekä väkivallan vaikutuksista tekijään. Tavoitteena on, että nuorten tietoisuus ilmiöstä sekä omasta vastuusta ja vaikuttamismahdollisuuksista lisääntyvät.

Infon kesto on 60 minuuttia. Se soveltuu kaikille sukupuolille yläkouluikäisistä vanhempiin.

Ammattilaisille

Webinaari ja toiminnan esittely

Toiminnan esittelyt ja konsultointi

Tarjoamme infoja ja konsultointia nuorten naisten väkivallan kysymyksiin liittyvissä tilanteissa. Konsultointi ja infot ovat maksuttomia. Ota rohkeasti yhteyttä!

Koulutukset

Kiinnostaako järjestöäsi tai yhteisöäsi Keijun varjo -vertaisryhmien toteuttaminen? Tuemme nuorten naisten parissa tehtävää ehkäisevää väkivaltatyötä kouluttamalla ammattilaisia Keijun varjo -vertaisryhmien ohjaamiseen.

Ryhmänohjaajakoulutus (2pv)

Koulutus on tarkoitettu nuorten parissa työskenteleville sosiaali-, terveys-, tai kasvatusalan ammattilaisille, joilla on osaamista ryhmänohjauksesta ja valmiutta kohdata tyttöjen ja nuorten naisten vaikeita tunteita. Koulutukseen osallistumisen edellytyksenä on, että järjestön tai yhteisön on mahdollista käynnistää Keijun varjo -ryhmätoiminta.
Koulutuksen suorittaminen edellyttää osallistumista molempiin koulutuspäiviin ja se on maksuton. 

Seuraava ryhmänohjaajakoulutus toteutuu verkkovälitteisesti keväällä 2022. 

Koulutuksen teemat

Ryhmänohjaajan opas

Tässä oppaassa on tietoa Keijun varjo -ryhmien käytännön toteuttamisesta, taustalla olevista ideoista sekä keskeisistä käsitteistä.