Skip to content

Tervetuloa

A VPN is an essential component of IT security, whether you’re just starting a business or are already up and running. Most business interactions and transactions happen online and VPN

Tervetuloa uudelle WordPress-sivustollenne Seravon WP-palvelussa. Olemme erittäin iloisia siitä, että olette päättäneet luottaa sivustonne hallintaamme, sekä ottamaan käyttöön ylläpitopalvelumme kattavat ominaisuudet. Nopeuttaaksemme sivuston käyttöönottoa olemme siivonneet asennuksestanne pois koko joukon WordPressin mukana tavallisesti toimitettua esimerkkisisältöä.

Kuinka päästä alkuun

Olkaa hyvä ja tarkistakaa sen henkilön sähköpostilaatikko, jonka merkitsitte tilauksen yhteydessä yhteyshenkilöksi. Sieltä löydätte tarvittavat tunnukset sekä WordPressin hallintaan että SSH/SFTP-yhteyksien muodostamiseen.

Mikäli teillä on jo olemassa oleva sivusto jossain muualla, suosittelemme tutustumaan sivustojen siirtoa käsitteleviin ohjeisiimme.

Mikäli olette perustamassa täysin uutta sivustoa, teidän ei tarvitse kuin aloittaa sen rakentaminen. Mikäli aiotte rakentaa sivustoa paikallisessa kehitysympäristössä, suosittelemme tutustumaan projektipohjaamme GitHubissa.

Kysyttävää?

Jos teitä askarruttaa jokin palveluidemme suhteen tai teillä on muuta kysyttävää, ottakaa yhteyttä tai tutustukaa seuraavaan materiaaliin:

  • Tietopankki osoitteessa help.seravo.fi, kun haluat nopean vastauksen sivustoosi liittyvään kysymykseen.
  • Kehittäjädokumentaatio osoitteessa seravo.com/docs, kun etsit asiantuntija-apua WordPress-kehitykseen liittyvissä asioissa.
  • Asiakaspalvelu sähköpostiosoitteessa help@seravo.com, kun haluat keskustella sivustoosi liittyvästä ongelmasta.

Mikäli sinulla on kehitysideoita tämän asennusprosessin suhteen, otamme niitä mielellämme vastaan tämän projektipohjan GitHubissa. Voit toki myös lähettää meille suoraan pull requestin tekemästäsi parannuksesta avoimen lähdekoodin hengessä! 😉

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Hae sivustolta

Lue myös

Video

Play Video

Seuraa meitä

Sign up for our Newsletter

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit